پیاده2برنامه‏ ي پياده‏ روي گراميداشت روز جانباز و تجليل از مقام رفيع جانباز در واحد صنعتي اصفهان برگزار شد.

برنامه‏ ي ورزشي، تفريحي ويژه ‏ي گراميداشت روز جانباز و اعياد شعبانيه به همت معاونت فرهنگي و اداره ‏ي روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان در اين برنامه كه با حضور جمعي از همكاران واحد صنعتي اصفهان برگزار شد از قيصرعلي ميرزا باقري جانباز عزيز دوران دفاع مقدس تجليل به عمل آمد.

مرتضی تیموری رئيس واحد صنعتي اصفهان در تقديرنامه‏ ي اين جانباز سرافراز آورده است:

شهادت،ایثار و روح شهادت طلبی بسیجیان و جانبازان قهرمان در طول سال های هشت سال دفاع مقدس جلوه گاه اخلاق، فضایل و ارزش های الهی و سازنده ترین و پرشکوه ترین درس هایی بودکه رزمندگان در مکتب عاشورا آموخته بودند .

مرتضی تیموری در قسمت دیگری از این تقدیر نامه آورده است:

در طلیعه میلاد مسعود بزرگ جانباز عاشورا و روز سترگ جانباز ،این لوح تقدیر به پاس مجاهدت و تلاشهای صادقانه شما تقدیم می گردد.

با امید به اینکه مهر وجودتان همواره پوینده، پاینده و تابنده باشد وگامهایتان راسخ و استوار یه سوی بهروزی و پیروزی رهنمون گردد.

پیاده5 1

پیاده3 1پیاده7 1