فرماندهمعاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، روز یکشنبه 16 اردیبهشت با فرمانده ناحیه انتظامی شهرستان خمینی شهر دیدار و در مورد امکان همکاری های مشترک در زمینه های فرهنگی- اجتماعی گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در این دیدار که مسئول عقیدتی- سیاسی و معاون فرهنگی- اجتماعی ناحیه انتظامی شهرستان خمینی شهر و مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد نیز حضور داشتند، معاون فرهنگی واحد به معرفی جهاددانشگاهی، ظرفیت ها و توانمندی های این نهاد به خصوص در زمینه های فرهنگی- اجتماعی پرداخت.

پایداری باتاکید بر این که یکی از رسالت های اساسی جهاددانشگاهی انجام فعالیت های زیربنایی فرهنگی است، بر همکاری و تعامل با نیروی انتظامی در زمینه های فرهنگی- اجتماعی تاکید کرد.

قجاوند مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد با بیان ضرورت انجام فعالیت های فرهنگی به صورت کیفی و پژوهش محور خاطر نشان کرد: به خاطر پیچیدگی، در هم تنیدگی و چندبعدی بودن مسائل فرهنگی باید در همه مراحل مخاطب شناسی، نیازسنجی ، برنامه ریزی، اجرا و ارزیابی از روش های علمی استفاده کرد تا توان شناخت صحیح مسائل فرهنگی و مدیریت و اصلاح آنها فراهم شود.

بنا بر این گزارش، فرمانده ناحیه انتظامی شهرستان خمینی شهر با اشاره به معضلات و آسیب های اجتماعی و فرهنگی از همکاری مشترک جهاددانشگاهی و نیروی انتظامی در زمینه مدیریت این مسائل استقبال کرد.

سرهنگ جعفر نژاد افزود: گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی می تواند در موضوعاتی همچون کثرت اتباع بیگانه، خرافات، خانواده گریزی، مواد مخدر و دخانیات، سرقت، نزاعات، آسیب های فضای مجازی، وارد شود.

مسئول عقیدتی- سیاسی ناحیه انتظامی شهرستان خمینی شهر، حضور جهادگران را در ستاد پلیس خمینی شهر به فال نیک گرفت و تاکید کرد معمولا بسیاری از دستگاه ها با پلیس در ارتباطند ولی خواستار استفاده اهرمی از پلیس به منظور ایجاد نظم و امنیت هستند و به ندرت اتفاق می افتد که دستگاهی سراغ پلیس بیاید و خواستار همکاری با پلیس به منظور انتقال فرهنگ پلیس به سطح جامعه شود و دیدار دوستان جهاددانشگاهی از این لحاظ مغتنم و قابل تحسین است.

حجت الاسلام شهبازی با تاکید بر این که همیشه در میدان بودن و انجام کار عملی بهتر از انجام کارهای تئوریک است زیرا مردم اثرات عینی را بهتر درک می کنند.