تیزر رسمی معرفی لپ تاپ گیمینگ شائومی

توسط مدیر سایت 3 هفته قبل

م2 2مسابقه نهایی مرحله دانشگاهی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجوئی 24 اردیبهشت ماه به همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در مرحله مقدماتی این مسابقات از میان 8 تیم شرکت کننده، دو تیم "جمهور" و "راه سبز امید" با موضوع "جدایی دین از سیاست موجب بی اخلاقی سیاستمداران می گردد؟" به مرحله نهایی راه یافتند.

بنا براین گزارش، تیم "جمهور" بعنوان موافق این موضوع، بیان داشت: در ابتدای امر باید نشان داد که در طول تاریخ روند شکل گیری سیاست مدرن، دین از سیاست جدا شده است و بعد از آن باید راجع به سیاست مدرن صحبت کرد.

ایدئولوژیک نشدن، مسئله اصلی سیاست مدرن است و در این جهان جدید خشونت اصالت پیدا کرده است و سیاست جدید هم راهی جز به خشونت ندارد.

همچنین باید تاکید شود که عموما در این دنیای متجدد هرگاه دین می خواست که با سیاست پیوند برقرار کند، تبدیل به ایدئولوژی شد. ایدئولوژی را نیز باید تعریف کرد.

ایدئولوژی می گوید: هدف، وسیله را توجیحه می کند و این آغاز بی اخلاقی است. در طول تاریخ نمونه های موفق و خوبی هم وجود داشته که با سیاست ورزی دینی افق هایی را به روی عالم گشوده است.

بنابر این گزارش، تیم "راه سبز امید" بعنوان مخالف این موضوع، بیان داشت: در این بررسی، به نظر می رسد منشاء اختلافات رابطه ی دین و اخلاق، باید مورد بازنگری قرار گیرد. نهایتا با توجه به سابقه تاریخی این مطالعات، باید دین را در چهار چوب اخلاق خوانش کرد تا در متجردین سازگار با اخلاق آرمانی، دچار خوانش های تئولوژیک نشود.

اخلاق و دین روابط تاریخی و داد و ستد بسیار داشته اند، آنچه مهم است برون نرفتن خوانش های دینی از محدوده ی عقل عملی یا اخلاق است.

نتیجه ی بررسی ها، حکومت فرا دینی و همه شمول، بر اساس مشترکات ادیان که با اخلاق آرمانی جامعه منطبق و سازگار باشد  راه حل مسئله باید دانست ودر واقع می توان گفت هم اخلاق باید نقد دینی شود و هم دین را باید نقد اخلاقی کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در این دوره از مسابقات مرتضی تیموری رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ضمن تقدیر از دانشجویان شرکت کننده بعنوان رکن اصلی این مسابقات یاد کرد و پیشنهاد تشکیل کانون مناظرات دانشجویی در دانشگاهها بمنظور بسط و توسعه این اقدام ارزشمند را ارائه نمود.

همچنین دکتر سلمانی عضو هیأت داوران این دوره از مسابقات و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان دیدگاه های خود در قالب نقد و توصیه بر مطالب بیان شده از طرف دو گروه، از برگزاری چنین برنامه های اثر گذار توسط جهاددانشگاهی تقدیر بعمل آورد و خواستار توسعه این برنامه ها در سطح دانشگاه ها شد.

شایان ذکر است پس از داوری مطالب ارائه شده توسط دو گروه در چهار چوب قوانین و آئین نامه مسابقات، تیم مخالف "راه سبز امید" بعنوان تیم برگزیده به مرحله منطقه ای مسابقات مناظره دانشجویی استان اصفهان راه یافت.

م1 1م4م3 3