کتابکتاب اکولوژی عمومی و حیات وحش (مبانی نظری و عملی) تالیف سجاد رستمی و غلامرضا ساکتی توسط انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب اکولوژی عمومی و حیات وحش (مبانی نظری و عملی) در 16 فصل 555 صفحه و قیمت 320 هزار ریال چاپ و عرضه شده است.

در مقدمه این کتاب تعریف و اهداف اکولوژی و تفاوت های اکولوژی و فیزیولوژی و همچنین اکولوژی و برنامه ریزی محیط زیست مورد بررسی قرار گرفته است.

همچنین در فصل های شانزده گانه این کتاب مباحثی همچون: اکوسیستم و اجزای تشکیل دهنده آن، گونه و فرد در اکوسیستم، اصول و مفاهیم در مقیاس جمعیت، تنوع زیستی و جغرافیای زیستی،آلودگی محیط زیست، فنون و مدیریت حیات وحش، زیست گاه، جابجائی حیات وحش و جغرافیای جانوری و موضوعات علمی مهم دیگر مورد بررسی و تجزیه و تحلیل مولفین قرار گرفته است.

علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان واقع در دانشگاه صنعتی اصفهان تهیه و یا بمنظور سفارش کتاب با شماره 03133912594 تماس حاصل نمایند.