اخلاق1به همت گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان، کارگاه آموزشی "اخلاق کار" با حضور جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه و همکاران جهادی 4 تیرماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهادداتنشگاهی واحد صنعتی اصفهان دکتر سعید شریفی، دکترای مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی، در این کارگاه ابتدا به تبیین مولفه های اثرگذاری در مبحث "اخلاق کار" پرداخت. ایشان در بخش دیگری از کارگاه موضوع "فرهنگ سازمانی" و ارتباط آن با "اخلاق کار" در کارکنان را مورد توجه قرار داد.

عناصر فرهنگی- اجتماعی موثر در "اخلاق کار" رابطه‌ی بین جنس و جنسیت با اخلاق کار، رابطه بین شخصیت و اخلاق کار، مبحث فاصله‌ی قدرت با اخلاق کار، اثرات راست مغزی و چپ مغزی با اخلاق کار از دیگر مطالب ارائه شده در این کارگاه بود.

شایان ذکر است با توجه به نیازسنجی های انجام شده، برگزاری کارگاه های کاربردی در موضوعات فرهنگی- اجتماعی به منظور ارتقاء مقوله های فرهنگی در محیط کار در دستور کار گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد قرار گرفته است که این کارگاه ها با استقبال مخاطبان روبه رو شده است.