12تنگ صیاد مهرماه به همت کانون دوست داران محیط زیست (یاران باران) سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان، اردوی زیست بوم در منطقه حفاظت شده تنگ صیاد استان چهار محال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در این برنامه علمی- فرهنگی، که دانشجویان رشته محیط زیست و علاقه مندان به محیط زیست حضور داشتند، از پوشش گیاهی و زیست گاه جانوری منطقه و تنوع آن بازدید شد.

بنا بر این گزارش، تنگ صیاد دارای مساحتی به وسعت حدود ۲۷هزار هکتار است که با توجه به تنوع بی‌بدیل حیات وحش و زیبایی‌های طبیعی منطقه، مکانی مناسب برای گردشگری است.

وجود 52 گونه گیاهی با تنوع 252 نوع مختلف از این گونه ها، از ویژگی های خاص این منطقه به شمار می آید.

تاکنون در پارک ملی و منطقه حفاظت شده تنگ صیاد ۲۴ گونه پستاندار از ۱۹ جنس متعلق به ۱۴ خانواده، ۷۰ گونه پرنده از ۵۴ جنس متعلق به ۳۵ خانواده، ۲۶ گونه خزنده و ۴ گونه دو زیست شناسایی شده است

همچنین شرکت کنندگان  از آبشار زیبای شالولاک یکی از مناظر طبیعی و زیبای شهر چرمهین از توابع بخش باغ بهادران اصفهان، بازدید کردند.

لازم به ذکر است  این بازدید یک روزه با هماهنگی و همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان چهار محال و بختیاری و همراهی و راهنمایی محیط بانان منطقه برگزار شد،