14خلاقیت مهرماه اولین جلسه ی دوره آموزشی پرورش استعداد و خلاقیت، در تالار هنر مجموعه شهید خرازی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان، با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در این جلسه مدیر موسسه پرورش استعدادهای خلاق اصفهان ابتدا به بحث اهمیت فرهنگ پرداخت و با تاکید بر این که اکثر مشکلات موجود دارای ریشه های فرهنگی است افزود: کشور ما از لحاظ منابع فرهنگی مشکلی ندارد ولی در استفاده از این منابع دچار مشکل هستیم.

منصور شیروانی با اشاره به برخی نکات در فرهنگ خلاقیت، بروز خلاقیت را باعث ایجاد تغییرات سرنوشت ساز در زندگی افراد دانست.

وی در ادامه به بیان مباحث نظری مرتبط با خلاقیت و استعدادیابی پرداخت.

لازم به ذکر است این دوره آموزشی به همت گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به مدت 5 جلسه ادامه خواهد یافت.