جالش های فرهنگیبه همت گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد صنعتی اصفهان، طرح تحقیقاتی "شناسایی چالش های فرهنگی دانشجویان" در دست اجرا می‌باشد.

مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد گفت: به منظور برنامه ریزی و اجرای برنامه های کیفی منطبق با نیازهای واقعی دانشجویان، ضرورت دارد به روش علمی، چالش های فرهنگی دانشجویان شناسایی شود تا مسئولان و تصمیم گیران حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی و دانشگاه با برنامه ریزی دقیق و صحیح نسبت به کاهش و یا از بین بردن این چالش ها اقدام کنند و این موضوع باعث افزایش انگیزه و تمایل دانشجویان برای شرکت در برنامه های فرهنگی خواهد شد.

غلامرضا قجاوند با بیان این مطلب که تحقیقات کیفی باعث به دست آوردن نتایج واقعی تر و مطالعات عرصه های فرهنگی- اجتماعی اثرات مفیدتری خواهد داشت، افزود: تحقیق حاضر به روش کیفی از نوع پدیدارشناسی مبتنی بر تکنیک "کلایزی" اجرا می شود و ابزار تحقیق "مصاحبه ی عمیق" با تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان می‌باشد.

وی خاطر نشان کرد: مشارکت کنندگان به صورت هدفمند از دانشجویان فعال در عرصه های فرهنگی دانشگاه انتخاب می شوند.