25فولاد97 مهرماه، سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، بازدید از مجتمع فولاد مبارکه اصفهان را با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان با عنوان "ایران مرز پر گهر" را  برگزارکرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در بازدید از فولاد مبارکه اصفهان که بزرگترین تولید کننده محصولات فولادی کشور می باشد، دانشجویان از فرایند تولید و تخلیه سنگ آهن، کوره های قوس الکتریکی و ریخته گری مداوم تختال و همچنین واحد های نورد سرد و گرم، ورق گالوانیزه و رنگی بازدید کردند.

همچنین در ادامه، بمنظور آشنائی دانشجویان با فرهنگ، تمدن و معماری ایرانی-اسلامی، ارگ تاریخی نهچیر مورد بازدیدقرار گرفت.

لازم به ذکر است ارگ تاریخی نهچیر، دارای وسعت 20هزار متر مربع و زیربنای بیش از 7‌هزار متر مربع است.

ساخت این ارگ به صورت مربعی شکل بوده که چهار برج کبوتر در چهارگوشه آن قرار داشت و در قدیم این ارگ به عنوان راهدارخانه برای تأمین امنیت مسیر سمیرم و شهرضا به لنجان و همچنین مرکزی برای خرید و فروش اهالی منطقه با انبارهایی از برنج و گندم، مورد استفاده قرار می گرفت. از جمله آثار معماری ایرانی که در این بنا به کار رفته است می‌توان به بادگیر، حیاط، اندرونی، انواع تالار، حوض، هشتی، دالان، اتاق‌های سه دری و پنج دری، ایوان، حمام عمومی تاریخی، مسجد، قنات نام برد.