24مپنا97 مهرماه سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در ادامه برگزاری اردوهای "ایران مرز پر گهر"، بازدید از شرکت مهندسی و ساخت تجهیزات سپاهان (مپنا)، پیشرو در ساخت تجهیزات نیروگاهی، را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در این بازدید که تعدادی از دانشجویان رشته مهندسی مواد و مکانیک حضور داشتند، از قسمت های مختلف و فرآیند تولیدات این شرکت بازدید کردند.

شرکتمهندسی و ساخت تجهیزات سپاهان مپنایکی از شرکت های زیرگروه مپنا که پیشرو و متخصص در طراحی، مهندسی و ساخت تجهیزات مکانیکال نیروگاه های گاز، بخار، سیکل ترکیبی، توربو کمپرسور، سیستم انتقال حرارت، پالایشگاه، پتروشیمی و ایستگاه انتقال گاز می باشد.

محل استقرار شرکت در شهرک بزرگ صنعتی اصفهان در زمینی به مساحت 100 هزار متر مربع با زیر بنای حدود 39 هزار متر مربع می باشد که در11 کارگاه تحت عنوان کارگاه های قطعه سازی ، مونتاژ ، جوش، ماشینکاری، استنلس استیل و کارگاه های عملیات تکمیلی( رنگ ، سندبلاست ، عملیات حرارتی و بسته بندی) فعالیت می نماید.

همچنین در ادامه این اردو بمنظور آشنائی دانشجویان با  فرهنگ، تمدن و معماری ایرانی-اسلامی، از کاروان سرای مادرشاه بازدید شد.

این کاروانسرا در ۲۰کیلومتری شمال شاهین شهر در تقاطع اتوبان کاشان اصفهان و بزرگراه دلیجان اصفهان واقع شده است. این بنا به عنوان یک اثر ارزشمند تاریخی دارای ویژگی‌های عینی و ذهنی فراوانی می‌باشد که به این اثر جذابیت‌های ویژه‌ای بخشیده است.

بنای تاریخی کاروانسرای عباسی(مادرشاه) دردوره صفویه شاه عباس دوم، حدود ۴۱۵ سال پیش بنا شده که در آن زمان محل آمد و شد سفرا و نمایندگان کشورهای دیگر در بدو ورود به پایتخت ایران و دیدار با پادشاه بوده است.