نهادفعالیت های بسیار خوبی در زمینه های دانشجویی، اساتید و کارمندان در نهاد رهبری در حال انجام است و قطعا همکاری دو مجموعه در این زمینه ها نتایج بسیار خوبی در بر خواهد داشت و در حوزه دانشجویی فعالیت ها بسیار نزدیک و مشابه فعالیت های جهاددانشگاهی است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 29 مهر ماه در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با حضور رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی و رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، راه کارهای همکاری و تعامل بین دو نهاد بررسی شد.

رئیس واحد صنعتی اصفهان، حضور نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها را مهم و بر تعامل و همکاری های مشترک در راستای توسعه و ارتقاء فعالیت های فرهنگی و پرهیز از انجام فعالیت های موازی، تاکید کرد.

مرتضی تیموری افزود: در خصوص برنامه جامع ازدواج دانشجوئی پایدار، جهاددانشگاهی علاوه بر پرداخت وام ازدواج به دانشجویان می تواند در برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی پیش از ازدواج با نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه همکاری نماید.

بنابر این گزارش، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به تبیین نقش نهاد رهبری در دانشگاه پرداخت و هدایت، حمایت و نظارت در دانشگاه را مهم ترین وظایف این نهاد عنوان کرد.

وی طرح ازدواج دانشجویی، کرسی های آزاد اندیشی، فعالیت کانون های فرهنگی-هنری و تالیف کتاب در حیطه دانشجویی را ازجمله فعالیت مهم نهاد رهبری در دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد و این فعالیت ها با همکاری و کمک بقیه قسمت های دانشگاه به نحو مطلوبی انجام شود.

حجت الاسلام والمسلمین عمادی افزود: فعالیت های بسیار خوبی در زمینه های دانشجویی، اساتید و کارمندان در نهاد رهبری در حال انجام است و قطعا همکاری دو مجموعه در این زمینه ها نتایج بسیار خوبی در بر خواهد داشت که در حوزه دانشجویی فعالیت ها بسیار نزدیک و مشابه فعالیت های جهاددانشگاهی است و می توانیم در حوزه فعالیت های دانشجویی به ویژه در اجرای طرح های ازدواج دانشجویی و کرسی های آزاد اندیشی، برنامه های مشترک و هماهنگ داشته باشیم.

بنا بر این گزارش، معاون نهاد مقام معظم رهبری و معاون فرهنگی واحد صنعتی اصفهان خواستار تشکیل اتاق فکر فرهنگی متشکل از صاحب نظران، مجربین و تحصیل کردگان حوزه های علوم انسانی و فرهنگی در دانشگاه شدند.

معاون فرهنگی واحد در تبیین این اتاق فکر گفت: با تشکیل این اتاق فکر ضمن برنامه ریزی فرهنگی هدفمند، هوشمندانه، فعالیت های فرهنگی از حالت جزیره ای خارج و اثربخشی برنامه های فرهنگی افزایش خواهد یافت.

احمد پایداری ضمن بیان رسالت های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه افزود: با توجه به حجم گسترده و متنوع تهاجم فرهنگی که دانشگاه و دانشجو را هدف گرفته است، دانشجو و دانشگاهیان و مجموعه های متولی فرهنگ در دانشگاه، باید ضمن همسو شدن با هم نسبت به هم افزایی توان فرهنگی خود اقدام، تا بتوانند هر چه بهتر در ایفای وظیفه و ادای دین فرهنگی در دانشگاه نقش ایفا کنند.

وی همچنین گزارشی از فعالیت های فرهنگی انجام شده توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ارائه کرد.

لازم به ذکر است در این جلسه که معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان، معاونین آموزشی، پژوهشی، پشتیبانی و مدیران فرهنگی واحد صنعتی اصفهان نیز حضور داشتند بر استمرار این نشست ها به منظور همسوئی و گسترش فعالیتهای مشترک تاکید شد.