22خبر3 آبان ماه، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با حضور تعدادی از دانشجویان بمنظور تقویت دانشجویان در گزارش نویسی و خبر، کارگاه آموزشی خبر نویسی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سردبیر سابق هفته نام جام اصفهان و عضو هیات منصفه مطبوعات استان اصفهان به نحوه انتشار خبر، مفاهیم اساسی در خبرنویسی و اجزای تیتر، سبک های خبرنویسی، گزارشگری و ویژگی گزارش پرداخت.

شاهین حدادی پور ضمن ارائه اصول خبر نویسی و گزارش نویسی، دانشجویان را به نوشتن به هر نحوی حتی اگر گزارش متن مفیدی نباشد همچنین بر ساده و روان نویسی، تشویق کرد.

وی ضمن بیان این مطلب که همه ی فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی در خبرنویسی و گزارش نویسی مستعد هستند، افزود: تمام خبرنگاران و نویسندگان معروف، از رشته های فنی- مهندسی هستند.