تربیت کودک1به منظور مهارت افزایی خانواده ها، کارگاه تربیت کودک با حضور تعدادی از والدین دانش آموزان دبستان دارالقرآن کریم اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 26 آبان ماه مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد درکارگاه تربیت کودک که با حضور 60 نفر از والدین دانش آموزان دبستانی دارالقرآن کریم اصفهان برگزار شد، دانش افزایی، ترسیم هدف، برنامه ریزی، آماده سازی امکانات ، هشیاری و نظارت را از جمله وظایف والدین در برابر فرزندان بر شمرد.

غلامرضا قجاوند افزود: با توسعه ی شهر ها و بزرگتر شدن جوامع، این جوامع پیچیده تر شده‌اند و پیچیدگی جوامع باعث پیچیدگی شرایط شده است به طوری که مدیریت را سخت تر کرده و خانواده هم از این مسئله مستثنی نمی باشد، یعنی برای مدیریت خانواده و فرزندان باید والدین به دانش روز مسلح شده و در زمینه های تربیت فرزند مهارت افزایی کنند.

این فعال حوزه فرهنگی- اجتماعی، خاطر نشان کرد: برای تغییر رفتار باید بینش ها تغییر یابند زیرا با تغییر بینش ها، نگرش ها عوض می شوند و تغییر نگرش باعث تغییر رفتار خواهد شد و کسب دانش و افزایش آگاهی ها بهترین راه برای تغییر در بینش می باشد.

ایشان اهمیت سنین کودکی در بحث های تربیتی و جامعه پذیری را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد با توجه به این که هفت سال اول هفت سال شکل گیری است شخصیت فردی و اجتماعی کودک در این هفت سال اول شکل میگیرد و از این لحاظ هفت سال بسیار با اهمیت است.

قجاوند با اشاره به برخی از منابع تربیتی مانند دوستان، مدرسه ، رسانه ها وفضای مجازی، بهترین و سالم ترین منبع برای تربیت را کانون خانواده دانست به شرطی که خانواد ه ها در این زمینه کسب دانش و مهارت افزایی کرده باشند.