قران خوابگاهچهارمین جلسه محفل انس با قرآن، 2 دی ماه با حضور حجت الاسلام ماندگاری و جمعی از دانشجویان، در خوابگاه برادران دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، حجت الاسلام ماندگاری در شرح آیاتی از سوره مبارکه فاطربا بیان این مطلب که شیطان گاهی با امیدهای غیراصولی به کرم خدا و بخشش، انسان را به وادی گناه دعوت می کند، مردم را در برابر فریب از شیطان و دنیا به سه گروه تقسیم بندی کرد.

وی، گروه اول را گروهی که با جزئی ترین عوامل منحرف کننده فریب می خورندمعرفی و گروهی که قوی ترند ولی گاهی جلوه ها و وساوس بر آنها غلبه می کند را بعنوان گروه دوم معرفی نمود.

حجت الاسلام ماندگاری، گروهی که بس قوی و پر مایه هستند که فریب را از خودشان دور می کنند را جزء گروه سوم دانست.

این مدرس حوزه و دانشگاه افزود: در آیه 8 نوعی از انحراف را بیان می کند که خود منویات خود را بهترین و زیباترین شکل ممکن معرفی می کند، هر چند هیچ کس با علم و اقرار به زشت بودن چیزی از آن پیروی نمی کند، ولی شیطان و هوای نفس قباحت گناه را به تدریج در ذهن انسان کمرنگ و کمرنگ تر می کند و در نتیجه اعمال زشت و کبیره های بزرگ تر که انسان از آن وحشت می کند نیز به آسانی مرتکب می شوند، چرا که ملکه فسق و فجور در جانشان رسوخ کرده است.

در پایان این نشست معنوی حجت الاسلام ماندگاری، با استناد به آیات قرآنی به پرسش های دانشجویان پاسخ داد.

مطالب بایگانی شده