سلفی گریتوسط شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب " مبانی تفسیری جریان سلفی تکفیری " تالیف دکتر حمزه علی بهرامی و دکتر مجتبی سپاهی، وارد بازار نشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در بخش هایی از این کتاب آمده است: فرقه سلفيان - تکفیری را سير و سرّ ديگري است، زيرا اين فرقه با آنکه از انديشه استواري در ميان صاحب‌نظران اسلامي برخوردار نيست، بر آن است تا انديشه‌هاي نااستوار و متحجرانه خويش را به ساير مسلمانان تحميل نموده و خود را تنها ميدان‌دار انديشه و تفکر اسلامي بقبولاند.

از اين‌رو، شناخت راز و رمزها و سير تحول و انديشه‌هاي اين فرقه کاري است بايسته تحقيق تا زواياي پيدا و پنهان اين تفکر روشن شود.

گفتنی است این کتاب در 520 صفحه و شمارگان500 نسخه در دسترس قرار گرفته و علاقمندان می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و یا سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل نمایند.

مطالب بایگانی شده