bazdid modiramele maham (2) مدیرعامل صنایع مهام اصفهان به منظور بررسی و توسعه‌ی همکاری‌های علمی و تحقیقاتی با جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با رئیس و مدیران پژوهشی واحد دیدار نمود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، یکشنبه (28 شهریور) مهندس محسن شاهمرادی مدیرعامل صنایع مهام اصفهان درخصوص بررسی و توسعه‌ی زمینه‌های همکاری علمی و تحقیقاتی از واحد صنعتی اصفهان دیدار نمود.

وی در حاشیه‌ی جلسه با رئیس و مدیران پژوهشی واحد از پروژه‌های مختلف پژوهشی از جمله پروژه‌ی ساخت دقت‌سنج بازدید نمود.

طی این بازدید مهندس شاهمرادی ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، از دست‌اندرکاران پروژه هایی که جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس انجام داده و نیز پروژه‌های فعلی که به کارفرمایی صنایع دفاعی کشور از جمله مهام اصفهان انجام می‌شود، تشکر و قدردانی نمود.