otaghe bazargani جلسه‌ای با حضور رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان بر گسترش و ارتقای سطح همکاری‌های مشترک فی‌مابین تأکید گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در این جلسه که با حضور رئیس، معاون پژوهشی واحد و رئیس و مدیران اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار گردید، مرتضی تیموری رئیس واحد ضمن معرفی جامع از فعالیت‌ها و طرح‌های بزرگ ملی انجام شده در واحد، بخشی از فعالیت‌های در دست اجرا را تشریح نمود.

سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز با بیان خرسندی از طرح‌های انجام شده، بر گسترش همکاری‌های فی‌مابین تأکید نمود.

در پایان جلسه نیز، مقرر گردید مدیران میانی دو طرف فرآیند اجرای طرح‌های پژوهشی و آموزشی مشترک را بررسی نمایند.