ozvit moavenatمعاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در کمیته‌ی علمی، کمیته‌ آموزش و ایده‌های برتر و فن بازار و کمیته‌ی مطالعات فرهنگی و اجتماعی سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان عضو گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان با شعار «پژوهش تقاضا محور و تجاری‌سازی فناوری، زیربنای تولید و اشتغال» به همت استانداری اصفهان از هجدهم تا بیستم آذرماه 1396 از ساعت 15 تا 21 در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان برگزار می‌گردد.

استانداری اصفهان با هدف تمرکز و هماهنگی در فعالیت دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها و ضرورت انجام رویه‌ها تشکیل 6 کمیته، با عناوین؛ کمیته‌ی روابط عمومی و اطلاع‌رسانی، کمیته‌ی اجرایی و هماهنگی، کمیته‌ی آموزش و ایده‌های برتر و فن بازار، کمیته‌ی جشنواره‌ی دانش‌آموزی، کمیته‌ی علمی و کمیته‌ی مطالعات فرهنگی و اجتماعی را در دستور کار خود قرار داد.

شایان ذکر است معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان در کمیته‌های علمی، آموزش و ایده‌های برتر و فن بازار و مطالعات فرهنگی و اجتماعی توسط استانداری اصفهان انتخاب و همکاری می‌نماید.