namayeshga pajoheshجهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان حضور فعال یافت.

به گزارش روابط عمومی واحد صنعتی اصفهان، مهندس ابوذر پورمدنی معاون پژوهشی واحد با مطلوب ارزیابی کردن نتایج حاصله از حضور این نهاد در نمایشگاه اظهار داشت: جهاددانشگاهی آخرین دستاوردها و گزارش فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود را در حوزه‌ی مطالعات آب در معرض دید علاقه‌مندان علم و فناوری قرار داد.

پورمدنی ادامه داد: در حاشیه‌ی برگزاری این نمایشگاه سمینار آموزشی اکتشاف آب‌های ژرف، راهکاری برای حل بحران آب توسط گروه پژوهشی ژئوشیمی واحد و سمینار آموزش سوپرجاذب‌ها ـ از تکنولوژی تا کاربرد توسط مرکز خدمات تخصصی شیمی و مهندسسی شیمی واحد برای علاقه‌مندان ارائه گردید.

شایان ذکر است؛ سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان با شعار « پژوهش تقاضامحور و تجاری‌سازی فناوری، زیربنای تولید و اشتغال » از 18 الی 20 آذرماه در محل نمایشگاه بین‌المللی استان اصفهان برگزار گردید.