آب1جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان ميزبان تعدادي از مديران پژوهشي آب و فاضلاب از استان‏ هاي هرمزگان، بوشهر، تهران، خراسان‏ شمالي و اصفهان بمنظور هم‏ انديشي و تقويت همكاري‏ هاي مشترك بود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در ابتداي جلسه‏ مدعوين ضمن ارائه‏ ي فعاليت‏ هاي انجام شده به برخي از مشكلات صنعت آب و فاضلاب اشاره و خواستار مشاركت جهاددانشگاهي در حل اين مشكلات شدند.

در این نشست مرتضی تیموری رئیس واحد صنعتی اصفهان به معرفي توانمندي‏هاي این واحد و فعاليت‏ هاي صورت‏ گرفته در حوزه‏ ي آب و فاضلاب پرداخت و بمنظور كمك به حل مشكلات مطرح شده با توجه به پتانسيل واحد صنعتي اصفهان و مجموعه‏ ي جهاددانشگاهي اعلام آمادگي نمود.

شایان ذکر است امضای تفاهم ‏نامه‏ ي همكاري بين جهاددانشگاهي و دفتر تحقيقات شركت مهندسي آب و فاضلاب از توافقات انجام شده در این نشست بود.