نخبگانرئيس جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان با رئيس بنياد نخبگان استان اصفهان درخصوص همكاري‏ هاي مشترک گفتگو كردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در جلسه 22 اردیبهشت ماه رئیس جهاددانشگاهی واحد و رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان همکاری های مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

دكتر شقایق حق‏ جو جوانمرد، رئيس بنياد نخبگان استان اصفهان، گزارشي از فعاليت‏ هاي بنياد وحمايت از نخبگان در زمینه اشتغال، پرداخت تسهيلات نظام وظيفه، مشاوره‏ و حمايت از رويدادهاي كارآفريني ارائه نمود.

تيموري، رئيس واحد صنعتی اصفهان نیز ضمن ارائه گزارش و معرفی توانمندی های واحد صنعتی، نقش جهاددانشگاهي و بنياد نخبگان را به عنوان حلقه‏ ي واسط دانشگاه و صنعت پراهميت دانست.

همچنین پورمدني معاون پژوهشي و سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان شعبه صنعتی اصفهان(ستفا) درخصوص استفاده از نخبگان در اجراي طرح‏ هاي پژوهشي، عضويت در گروه‏ ها و مراكز پژوهشي، عضويت در مركز نوآوري و شكوفايي ستفاي واحد و مشاوره در زمينه ‏ي تجاري ‏سازي ايده‏ ها، اعلام آمادگي نمود.

لازم به ذکر است، ادامه جلسات کارشناسی و تنظیم تفاهم نامه همکاری از توافقات این نشست بود.