IMG 5133مقاله پژوهشگران مرکز خدمات تخصصی شیمی و مهندسی شیمی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با عنوان «Preparation of Acrylate Hybrid Hydrogel comprising Cellulose Nanofibrils for Agricultural Application» در هفتمین کنفرانس بین المللی علوم و تکنولوژی نانو ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، پژوهشگر مرکز خدمات تخصصی شیمی و مهندسی شیمی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با بیان این مطلب که مقاله«Preparation of Acrylate Hybrid Hydrogel comprising Cellulose Nanofibrils for Agricultural Application» در هفتمین کنفرانس بین المللی علوم و تکنولوژی نانو ارائه شد، افزود:

« این مقاله بخشی از نتایج مربوط به تولید هیدروژل است که در این مرکز در حال انجام است پرداخته شده است. هیدروژل ها مواد پلیمری هستند که به دلیل ساختار شیمیایی خاص خود تمایل بسیار زیادی به جذب آب درون ساختار خود دارند بطوری که میتوانند تا چندصد برابر وزن خود آب را درون ساختار خود جذب کنند. این ویژگی آنها را به گزینه مناسبی به منظور کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی تبدیل کرده است. در این کار هیدروژل های هیبریدی اکریلاتی با استفاده از نانوالیاف سلولزی سنتز و خواص آنها به منظور کاربرد در بخش کشاورزی مورد بررسی قرار گرفته است.

دکتر شاه زمانی خاطر نشان کرد: استفاده از سلولز در ساختار این مواد علاوه بر بهبود ویژگی تخریب پذیری، میتواند سبب افزایش استحکام آنها تحت فشار گردد. نتایج این مقاله پژوهشی نشان داد که حضور نانو الیاف سلولزی در ساختار این هیدروژل ها سبب تقویت و بهبود استحکام این مواد می ­گردد.»

لازم به ذکر است کنفرانس بین المللی علوم و تکنولوژی نانو 4 الی 6 مهر ماه سال جاری در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شده است.