برق2دومين كنفرانس ملي فناوري‌هاي نوين در مهندسي برق و كامپيوتر، با همكاري مؤسسه آموزش عالي  جهاددانشگاهي استان و واحد صنعتي اصفهان برگزار مي ‏شود.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان، اين كنفرانس 17 بهمن‏ ماه در دانشگاه صنعتي اصفهان، با محورهاي مهندسي برق در حوزه‏ هاي الكترونيك، قدرت، كنترل، مخابرات، مهندسي پزشكي، مهندسي مكاترونيك، مهندسي انرژي، صنعت و اقتصاد برق همچنين محورهاي مهندسي كامپيوتر در حوزه‏هاي سيستم‏ ها و فناوري اطلاعات، سيستم‏ هاي توزيعي و شبكه، مهندسي نرم ‏افزار، سيستم‏ هاي سايبري فيزيكي و اينترنت اشيا، الگوريتم و نظريه محاسبات، پردازش سيگنال، معماري و كامپيوتر، سيستم‏ هاي ديجيتال، سيستم‏ هاي هوشمند و رايانش نرم، شبكه‏ هاي پيچيده و اجتماعي، كلان داده و رايانش ابري، رايانش امن و بيوانفورماتيك برگزار مي ‏شود.

آخرين مهلت ارسال مقالات به دبيرخانه كنفرانس 20 دي‏ ماه 1397 و آخرين مهلت ثبت ‏نام نهايي 4 بهمن‏ ماه 1397 خواهد بود.

علاقمندان مي‏ توانند به منظور كسب اطلاعات بيشتر و ثبت‏ نام با شماره‏ ي 34316099-031 و 09397167528 تماس حاصل نمايند. همچنين وب ‏سايت www.nececonf.ir و رايانامه این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید بدين منظور در نظر گرفته شده است.