تیموری1رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در در گردهمائی مدیران جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان که 24 آذر ماه به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد تصریح کرد :

به گزارش روابط عمومی واحد صنعتی اصفهان مهندس مرتضی تیموری گفت: در حوزه معاونت پژوهشی واحد یک چشم انداز منسجم تدوین و اجرائی شده، همچنین معاونت آموزشي چشم‏انداز بلندی را با هماهنگی لازم بین مراكز آموزشي تهيه كرده و بقيه‏ي حوزه‏ها نيز بايد به اين سمت حركت كنند.

مهندس مرتضی تیموری افزود: تهیه یک چشم انداز منسجم در کل واحد، يك ضرورت بود و اين ضرورت بایستی مستمر باشد. وقتي چشم‏ انداز واحد در حوزه پژوهشی قطب شدن در حوزه آب مطرح مي‏شود بايد چنين كاري در سایرحوزه‏ ها انجام شود و بدین معني است که حوزه‏ هاي 4گانه‏ ي جهاددانشگاهی واحد باید در راستاي يك چشم انداز واحد حركت كنند كه البته كار سختي است.

وی خاطر نشان کرد: انجام اين حجم فعاليت علمي، پژوهشی و دانش بنيان برای جهاددانشگاهي اعتبار و برند علمي لازم را ایجاد می کند و بايد این اعتبار و برند علمی را حفظ و ارتقاء داد.

مهندس تیموری تاکید کرد: ما باید ارتباطمان را با بدنه ‏ي جامعه، از طریق حوزه‏ ي آموزشي ایجاد کنیم ، آن هم ارتباطي سودمند براي جامعه‏ و ارتباط با اساتيد و دانشجويان را از طریق حوزه‏ ي فرهنگي حفظ کنیم. تمام اين امور برند رفيع، موفق و پابرجا از جهاددانشگاهي در چشم تمام مخاطبين مي ‏سازد، لذا همه‏ ي اينها در كنار هم مي ‏تواند ما را در راهي كه در پيش داريم موفق كند و اين موفقيت‏ ها بسیار لذت‏ بخش و روحیه بخش است.

وی، مطالعه‏ ي آگاهانه‏ و برنامه‏ ريزي هوشمند در مواجه با مسائل و مشکلات به قصد رفع پيچيدگی و ارائه‏ ي راه‏ حل را از جمله تعاريف پژوهش عنوان کرد و با بیان این مطلب که در تمام حوزه‏ هاي جهاددانشگاهی نياز به پژوهش داريم، تصریح کرد: در حوزه ‏هاي آموزشي، فرهنگی و حتی پشتیبانی نيز بايد پژوهش‏ اتفاق بيافتد.

وی، انجام كارهاي بديع، نووخلاقانه و حرکت به سوی بازارهاي جديد و تكنولوژي روز را از جمله راه‏حل جديد براي مسائل جامعه بر شمرد و افزود: در حوزه‏هاي پشتيباني بيشتر از همه جا نياز به پژوهش داريم. بحث نيروي انساني و دست یابی به منابع مالي در اين بازار پررقابت و مشكلات اقتصادي و معيشتي امروزي، به برنامه‏هاي دقيق و هوشمندانه نیازدارد كه در این برنامه باید همه ذي‏نفعان خود از جمله شركا و كارفرمايان نیز از اين تعامل راضي بوده و نفع ببرند.

مطالب بایگانی شده