آغاز همکاری های جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و کانون ملی و منطقه‌ای مهندسی هزینه ایران

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۱ کد : ۱۲۵۷۳ پژوهشی
فرصت‌های همکاری بین جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و دبیرکانون ملی و منطقه‌ای مهندسی هزینه ایران مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 6 آبان ماه در جلسه ای با حضور رییس واحد و مدیر کانون ملی و منطقه‌ای مهندسی هزینه ایران، زمینه های همکاری، مورد بررسی قرار گرفت.

مهندس مرتضی تیموری رئیس واحد در مورد ظرفیت‌ها و موفقیت‌های واحد در حوزه‌های مختلف توضیحاتی ارائه نمود.

همچنین مهندس ابوذر پورمدنی معاون پژوهشی واحد ضمن ارایه توضیحاتی درخصوص ساختار و فعالیت‌های معاونت پژوهشی افزود: با توجه به اینکه فعالیت‌های معاونت پژوهشی واحد در ارتباط با صنایع براساس مشتری‌محوری و تقاضای بازار میباشد،  تعامل این واحد با کانون هزینه، می‌تواند بسیار مفید باشد.

در این جلسه دکتر صادق یزدانی دبیرکانون ملی و منطقه‌ای مهندسی هزینه ایران نیز به  معرفی و خدمات این کانون پرداخت.

گفتنی است؛ در این نشست دو طرف در خصوص انعقاد تفاهم نامه همکاری در 9 محور، به توافق رسیدند.