جمعه ۱۵ آذرماه؛

رییس جهاددانشگاهی مهمان برنامه‌ی «دست‌خط» شبکه‌ی پنج سیما است

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۹ کد : ۱۳۷۸۱ عمومی
برنامه‌ی «دست‌خط» این هفته جمعه (۱۵ آذرماه)، میزبان دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی است.
رییس جهاددانشگاهی مهمان برنامه‌ی «دست‌خط» شبکه‌ی پنج سیما است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی با حضور در استودیوی برنامه‌ی «دست‌خط» پیرامون بررسی دستاوردها و تولیدات علمی جهاددانشگاهی، پیشرفت و فناوری‌های جدید کشور، تکیه بر توان داخلی و تولید ملی به گفت‌وگو می‌نشیند.
گفت‌وگوی صریح رییس جهاددانشگاهی، جمعه 15 آذرماه ساعت 16 از شبکه‌ی پنج سیما پخش می‌شود.
برنامه‌ی دست‌خط که به گفت‌وگوهای صریح با نخبگان سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی می‌پردازد با دکوری که المانی از یک کتاب است، بر روی آنتن می‌رود.
«دست‌خط» به تهیه‌کنندگی مریم حداد و اجرا، سردبیری و نویسندگی محمدحسین رنجبران، هر هفته جمعه‌ها ساعت ۱۶ از شبکه‌ی پنج سیما پخش می‌شود و تکرار آن‌هم شنبه‌ها، ساعت 13 از همین شبکه خواهد بود.