چاپ دوم کتاب « تندرستی هوشمندانه در محیط کار» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۶ کد : ۱۶۷۳۰ فرهنگی
کتاب « تندرستی هوشمندانه در محیط کار » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، چاپ دوم کتاب " تندرستی هوشمندانه در محیط کار " تالیف دکتر محتبی بابایی خورزوقی با شمارگان 1000 نسخه دارای 144 صفحه در 6 فصل، در قطع وزیری چاپ شد.

در این کتاب سعی شده است تا با بهره‌گیری از فعالیت بدنی به عنوان یک عامل موثر بر روی سلامت روح و جسم، عملکرد و نشاط سازمانی، میزان بهره‌وری شغلی راهکارهای موثری در اختیار افراد جامعه بمنظور بهره گیری در محیط کاری خود قرارداده و از این طریق افراد سلامتی و تندرستی خود را در محیط کاری حفظ و بهبود داده و از یکنواختی و کسالت شغلی خود بکاهند.

گفتنی است؛چاپ دوم این کتاب در زمستان 1398 با قیمت 300 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.