چاپ کتاب « آموزش جامع تولید شوینده‌های طبیعی دست‌ساز خانگی تک ایده » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۸ کد : ۱۸۵۸۷ فرهنگی
کتاب « آموزش جامع تولید شوینده‌های طبیعی دست‌ساز خانگی تک ایده » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " آموزش جامع تولید شوینده های طبیعی دست‌ساز خانگی تک ایده " تالیف حسن گلدوز و حسن بسطامی با شمارگان 500 نسخه دارای 105 صفحه در 6 فصل، در قطع وزیری چاپ شد.

هدف از ارایه کتاب فرارو آموزش تولید انواع شوینده‌‌های طبیعی دست‌‌ساز خانگی است.

در این کتاب، مواد لازم و روش ساخت شوینده‌‌های طبیعی دست‌‌ساز خانگی مانند انواع پاک‌‌کننده‌‌ها، صابون‌‌ها و شامپوهای طبیعی توضیح داده شده است. امید است که کتاب فرارو، همراه با بسته آموزش تصویری، بتواند نیاز‌‌های علمی و آموزشی تلاشگران در حوزه تولید شوینده‌‌های طبیعی دست‌‌ساز خانگی، کارآفرینان و علاقه‌‌مندان به راه‌‌اندازی کسب و کارهای کوچک زود بازده‌‌ و مناسب را به طرز موثری برآورده سازد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند.