برگزاری دوره آموزشی سرباز مهارت در واحد صنعتی اصفهان

۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۸ کد : ۲۹۵۸۶ آموزش و کارآفرینی
دوره آموزشی سرباز مهارت در واحد صنعتی اصفهان، برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی سرباز مهارت در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مدیر مرکز آموزش های تخصصی شماره 8 این واحد گفت: براساس تفاهم نامه همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت ورزش و جوانان و جهاد دانشگاهی مبنی بر همکاری و ایفای نقش در فرآیند برنامه های طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، این طرح توسط این مرکز برای یک هزارنفر از کارکنان وظیفه استان برگزار شد.

علی امیدی افزود: این دوره آموزشی به  مدت 80 ساعت برای هر نفر برگزار و شامل مهارت های عمومی حوزه اشتغال و کارآفرینی و دوره جامع آشنایی با مهارت های زندگی بوده است.

وی بیان کرد: گواهینامه پایان دوره افراد شرکت کننده در دوره آموزشی که موفق به کسب حد نصاب نمره شدند نیز صادر شده است.

گفتنی است؛ سهمیه یگان ها برای این دوره به تفکیک آجا 400 نفر، ناجا 300 نفر ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 200 نفر و ودجا 100 نفر، اختصاص یافت.