با حکم معاون آموزش وکارآفرینی جهاددانشگاهی،

انتصاب معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در گروه تخصصی آموزش علوم پایه

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۹ کد : ۳۰۵۹۷ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
دکتر محمد صادق بیجندی، معاون آموزش وکارآفرینی جهاددانشگاهی،  طی حکمی ذبیح الله قجاوند را به عضویت در گروه تخصصی آموزش علوم پایه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، طی حکمی از سوی دکتر محمد صادق بیجندی، معاون آموزش وکارآفرینی جهاددانشگاهی، ذبیح الله قجاوند، معاون آموزشی این واحد به مدت 2سال به عنوان«عضو گروه تخصصی آموزش علوم پایه» منصوب شد.

در بخشی از متن این حکم آمده است:

نظر به ضرورت ارتقاء گروه های تخصصی آموزشی و اهمیت این گروه ها در گسترش، استاندارد سازی دوره ها ومتون آموزشی جهاددانشگاهی و با عنایت به پیشنهاد مدیر کل برنامه ریزی و توسعه آموزش، براساس این ابلاغ به مدت 2 سال به عنوان «عضو گروه تخصصی آموزش علوم پایه» منصوب می شوید.

گفتنی است، طی این حکم، آقایان میرعلی اصغر زینالی (پژوهشکده صنایع شیمیایی)، ذبیح الله قجاوند(صنعتی اصفهان)،  محمد حسن توکل (جهاددانشگاهی شهید بهشتی)، حسین امینی مشهدی(جهاددانشگاهی واحد خراسان رضوی)، علی اصغر حائری(پژوهشکده علوم بهداشتی )  اعضای منصوب شده در گروه تخصصی آموزش علوم پایه هستند.