چاپ کتاب « مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد جلد اول » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۹ کد : ۳۰۹۱۳ فرهنگی
کتاب « مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد جلد اول » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات این واحد، کتاب " مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد جلد اول " تألیف دیوید گاسکل ترجمه دکتر علی سعیدی با شمارگان 1000 نسخه، 352 صفحه در شش فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ ترمودینامیک همیشه برای دانشجویان مبتدی یک موضوع علمی مشکل و پیچیده می‌نموده است. علت این مسئله، تصور اولیه‌ای است که دانشجویان از مشکل بودن آن پیدا می‌کنند در صورتی که ترمودینامیک ذاتاً یک موضوع پیچیده و مشکل نیست. در حقیقت ترمودینامیک مبحثی کلاً منطقی و شیواست که با بیان چند قانون اولیه، بطور سیستماتیک متدی را برای تعریف بسیار دقیق رفتار ماده ارائه می‌دهد.

چاپ چهاردهم این کتاب در بهار 1400 با قیمت 750هزارریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاددانشگاهی به آدرس shop.isba.ir اقدام به خرید نمایند.