چاپ کتاب « گل‌های شاخه بریده » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۲ کد : ۳۱۳۹۷ فرهنگی
کتاب « گل‌های شاخه بریده (اصول علمی و عملی پرورش) » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به چاپ رسید
چاپ کتاب « گل‌های شاخه بریده » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه  سازمان انتشارات این واحد، کتاب " گل‌های شاخه بریده (اصول علمی و عملی پرورش) (ویرایش دوم)" تألیف دکتر علی نیکبخت و دکتر نبی اله اشراقی  با شمارگان 500 نسخه، 464 صفحه، یازده فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

گفتنی است؛ پرورش گل‌های شاخه بریده، یکی از فنی‌ترین و دقیق‌ترین بخش‌های کشاورزی است که در کنار ارزش افزوده قابل توجه، سرمایه‌گذاری اولیه زیادی را نیز نیاز دارد. این موارد می‌طلبد که برخوردی دقیق و علمی با این مقوله انجام شود. با این وجود، منبع علمی و جامعی به زبان فارسی که پاسخگوی این نیاز باشد و وجوه مختلف پرورش گل‌های شاخه بریده را پوشش داده باشد

چاپ دوم (ویرایش دوم) این کتاب در بهار 1400 با قیمت یک میلیون و 50 هزار ریال عرضه شد ه است.

علاقمندان می‌توانند از طریق شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان یا فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir نسبت به خرید کتاب اقدام کنند.