برگزاری کارگاه  آشنایی با فرمول نوسی رنگ ها و کنترل کیفیت مواد اولیه  در واحد صنعتی اصفهان

۰۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۸ کد : ۳۷۳۵۵ پژوهشی
کارگاه  آشنایی با فرمول نوسی رنگ ها و کنترل کیفیت مواد اولیه  در واحد صنعتی اصفهان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کارگاه آشنایی با فرمول نویسی رنگ ها و کنترل کیفیت مواد اولیه در روزهای 5 و 6 آبان به صورت تئوری و عملی در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

این کارگاه دو روزه با هدف آموزش مهارت و ارتقاء سطح دانش افراد شاغل در صنایع ساخت رنگ و کارشناسان کنترل کیفی این صنعت با همکاری گروه توسعه و فرآورش مواد پلیمری واحد صنعتی اصفهان و انجمن پلیمر استان اصفهان تشکیل شد.

این کارگاه آموزشی در دو بخش کنترل کیفیت مواد اولیه و فرمول نویسی ارائه شد. در بخش اول، ابتدا مواد اولیه تشکیل دهنده رنگ به ترتیب معرفی و ویژگی های آن تشریح، سپس روش های تست و اندازه‌گیری هر گروه از این مواد در آزمایشگاه به صورت عملی به فراگیران این دوره آموزش داده شد.

در بخش دوم اصول فرمول‌نویسی و طراحی فرمولاسیون رنگ با تمرکز بر رنگ های ساختمانی بیان  و سپس با همکاری فراگیران، ترکیبی برای ساخت رنگی خاص طراحی شد.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان