چاپ کتاب « مقدمه ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی  »

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۳ کد : ۳۹۲۵۱ فرهنگی
کتاب « مقدمه ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی  » در واحد صنعتی اصفهان وارد بازار نشر شد.
چاپ کتاب « مقدمه ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی  »

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " مقدمه ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی " تالیف دکتر علیرضا حاجیان و دکتر مهدی حاجیان با شمارگان 500 نسخه ، 189 صفحه ، 3 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

در این کتاب مفاهیم فناوری لیزر از هر دو دیدگاه فیزیکی وفناورانه به صورت تلفیقی و در عین حال با بیانی ساده و عاری از هرگونه فرمول‌های پیچیده و نامفهوم ارائه شده است. در سراسر کتاب در کنار مفاهیم تئوری، کاربردهای متنوع ومختلف فناوری لیزر درمباحث فنی ومهندسی ، پزشکی وعلوم زمین تشریح شده و در همین راستا یک فصل کامل به کاربردهای متنوع فناوری لیزر در حوزه‌های یاد شده اختصاص داده شده است.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 600 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب به صورت حضوری با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس و یا از طریق سایت www.16book.ir  خرید اینترنتی کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان