توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد:

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۱ کد : ۴۰۸۵۲ آموزش و کارآفرینی
توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، آزمون پروانه داوری، پروانه میانجیگیری و جذب نیروی افتخاری شورای حل اختلاف در اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گفت: توسط این معاونت، آزمون‌های پروانه داوری، پروانه میانجیگری و جذب نیروی افتخاری شورهای حل اختلاف قوه قضائیه در اصفهان برگزار شد.

ذبیح الله قجاوند افزود: این آزمون روز جمعه اول بهمن 1400 به صورت همزمان در 23 استان کشور برگزار شد.

ایشان تصریح کرد: نتایج این آزمون که 2 هزار و 470 نفر در  استان اصفهان در آن به رقابت پرداختند، از طریق وبسایت مرکز ازمون جهاد دانشگاهی به آدرس hrtc.ir اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان