انتشار کتاب « روش تحقیق در علوم کشاورزی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۳ کد : ۴۲۱۲۱ فرهنگی
کتاب « روش تحقیق در علوم کشاورزی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
انتشار کتاب « روش تحقیق در علوم کشاورزی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " روش تحقیق در علوم کشاورزی" تالیف دکتر مرتضی مبلغی، دکتر سمانه راهب، دکتر سلمان دستان و دکتر ابراهیم حبیبی با شمارگان 500 نسخه،154 صفحه در چهارده فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

کتاب حاضر با تاکید برای رشته های کشاورزی تدوین و مطالبی در چارچوب مسائل و جنبه های مختلف تحقیقات کشاورزی، روش های تحقیق و آزمایش های کشاروزی به رشته تحریر درآمد.

چاپ دوم این کتاب در زمستان 1400 با قیمت  550 هزار ریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به نشانی shop.isba.ir نسبت به خرید اقدام کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان