به همت کانون مناظره و گفتگو جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کارگاه آموزشی فن بیان و آئین سخنوری برگزار شد

۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۲ کد : ۴۴۹۹۳ فرهنگی
کارگاه آموزشی فن بیان به همت کانون مناظره و گفتگو در تالار هنر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
کارگاه آموزشی فن بیان و آئین سخنوری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کارگاه آموزشی فن بیان در تالار هنر دانشگاهی صنعتی اصفهان و به همت کانون مناظره و گفت و گو ذیل سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

فائزه فتاحی مدرس، گوینده و مجری شبکه اصفهان به عنوان مدرس این کارگاه بر جایگاه سخن وری تأکید کرد و گفت: برای هر شخصی لازم است در هر رشته و حرفه ای که فعالیت دارد، هنر خوب سخن گفتن و سخن خوب گفتن را فرا بگیرد.

وی در ادامه افزود: برای داشتن جهانی زیبا نیاز به کلام زیباست و راهکار آن آموزش اصولی هنر سخنوری است.

کلید واژه ها: کانون مناظره و گفتگو سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان