روزشمار سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی:

کانون مناظره و گفت و گو

۰۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۸ کد : ۴۶۷۰۵ عمومی
کانون مناظره و گفت و گو

این کانون در اردیبهشت سال 1401 در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و توسط دانشجویان فعال در حوزه کرسی آزاد اندیشی و مناظره تشکیل شد.

مناظره یکی از مهمترین و مؤثرترین شیوه های ارتباط کلامی برای بیان دیدگاه ها و باورها و از مهمترین فنون و راهکارهای دستیابی به واقعیت ها و کشف حقایق است که از نیازهای لاینفک محیط های دانشجویی و دانشگاهی است. ارتقاء فرهنگ گفت و گو و بسط و گسترش مباحثه مستدل، اخلاقی و منطقی باعث پویایی و نشاط علمی در محیط های دانشگاهی می شود.

فهم درست از مطالب و روشن ساختن حقیقت در فضای گفت و گو و مناظره بسیار مفید و مؤثر و به عنوان یک اصل مهم جهت رفع مشکلات علمی _ اعتقادی، همچنین حقایق هستی برای آگاهی مردم است. گام نهادن در وادی مناظره نیازمند داشتن تحمل زیاد، سعه صدر بالا، دانش لازم، دیدگاه وسیع و منطق قوی در برابر نظرات دیگران است.

کانون مناظره بستری مناسب برای آگاه سازی، رشد و شکوفایی و رفع موانع است.

کلید واژه ها: چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی کانون مناظره و گفتگو