به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «دستگاه‌ها و تجهیزات ژئوفیزیکی» وارد بازار نشر شد

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۸ کد : ۴۷۸۴۶ فرهنگی
کتاب «دستگاه‌ها و تجهیزات ژئوفیزیکی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «دستگاه‌ها و تجهیزات ژئوفیزیکی» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «دستگاه‌ها و تجهیزات ژئوفیزیکی» تألیف دکتر علیرضا حاجیان، سیدمحمد معین علوی و حسین معصومی با شمارگان 500 نسخه، دارای 233 صفحه و شش فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی انواع تجهیزات ژئوفیزیکی در شاخه‌های مختلف اعم از گرانی‌سنجی، مغناطیس‌سنجی، ژئوالکتریک، زلزله‌شناسی، لرزه‌شناسی پرداخته شده است.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1401 با قیمت یک میلیون ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ کتاب