با حکم رییس جهاددانشگاهی؛

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی منصوب شد

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۹ کد : ۵۱۵۰۸ عمومی
با حکم رییس جهاددانشگاهی دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی این نهاد منصوب شد.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در حکمی دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:
امید است با اتکال به خداوند متعال و با همفکری و همکاری جهادگران عزیز در آن معاونت وبا استفاده بهینه از امکانات و تجربیات موجود در انجام وظایف تعیین شده موفق و موید باشید.

انتظار میرود ضمن تعامل سازنده با نهادهای فرهنگی و استفاده از ظرفیت های آنها نسبت به موارد زیر کوشا باشید:

1-برنامه ریزی مناسب جهت پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری در "بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی" و "جهاد تبیین"

2-اهتمام بر حسن اجرای کلیه امور فرهنگی و تلاش در جهت ارتقا شاخص های آنها

3-ایجاد بستر لازم جهت مشارکت فعال و حداکثری اعضاء جهاددانشگاهی در برنامه های فرهنگی

4-استفاده از روش های مناسب جهت جذب حداکثری دانشجویان و نخبگان دانشجو در فعالیت های فرهنگی جهاددانشگاهی

وی که دارای مدرک دکترای جامعه شناسی سیاسی از دانشگاه علامه طباطبائی است پیش از این به عنوان مدیرکل دفتر مطالعات فرهنگی جهاددانشگاهی فعالیت داشت.

گفتنی است، رییس جهاددانشگاهی در نامه ای جداگانه از تلاش های خالصانه و جهادی دکتر جمال رحیمیان در زمان فعالیتش به عنوان معاون فرهنگی جهاددانشگاهی تقدیر و تشکر کرد.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی