با حکم رییس جهاددانشگاهی؛

سرپرست معاونت هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی منصوب شد

۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۸ کد : ۵۱۸۵۴ عمومی
با حکم رییس جهاددانشگاهی دکتر حسن فارسی به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی و امور مجلس این نهاد منصوب شد.
سرپرست معاونت هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی با پذیرش استعفای دکتر عیسی علیزاده، در حکمی دکتر حسن فارسی را به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی و امور مجلس این نهاد منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

امید است با اتکال به خداوند متعال و با همفکری و همکاری جهادگران عزیز در آن معاونت وبا استفاده بهینه از امکانات و تجربیات موجود در انجام وظایف تعیین شده موفق و موید باشید.

گفتنی است دکتر حسن فارسی عضو هیات علمی جهاددانشگاهی که پیش از این به عنوان معاون پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی تهران مشغول به کار بود، معاونت فرهنگی این سازمان و مدیرکل اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی را در کارنامه خود دارد.

همچنین دکتر مسلمی نائینی در نامه‌ای جداگانه ضمن پذیرش استعفای دکتر عیسی علیزاده، از خدمات وی در زمان تصدی پست معاونت هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی تشکر و قدردانی کرد.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی انتصاب