انتصاب «سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان»

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۷ کد : ۹۵۸۷ تاپ خبر
با حکم رییس واحد صنعتی اصفهان، غلامرضا کرباسی به عنوان «سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان» منصوب شد.
انتصاب «سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان»

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، با حکم رییس واحد، غلامرضا کرباسی به عنوان «سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان» منصوب شد.

مهندس مرتضی تیموری رییس واحد صنعتی اصفهان در این حکم آورده است:

با عنایت به تجارب و سوابق ارزنده‏ی جنابعالی و با توجه به موافقت رؤسای محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان و مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی بدینوسیله به مدت شش ماه به عنوان «سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان» منصوب می‏گردید.

شایسته است با «حضور تمام ‏وقت و مؤثر» در آن مرکز نسبت به انجام وظائف در راستای ارتقای کیفی و گسترش فعالیت‏های آن مرکز با جدیت تمام و نظم و انضباط موفق و سربلند باشید.

تعامل و هماهنگی مستمر با دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان و مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی و نیز همکاری و تعامل با معاونین محترم واحد در جهت انجام کامل و دقیق وظایف اکیداً توصیه می‏گردد.