گام به گام با انقلاب اسلامی۳/ صبح امروز،

مسئولان جهاددانشگاهی استان اصفهان با شهدا تجدید عهد کردند

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۵ کد : ۱۰۲۰۸ تاپ خبر
جمعی از مسئولان، مدیران مراکز و کارکنان جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، واحد اصفهان، پژوهشکده رویان  و موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی اصفهان باآرمان های انقلاب، امام و شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم تجدید میثاق کردند.
مسئولان جهاددانشگاهی استان اصفهان با شهدا تجدید عهد کردند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ۱۳ مرادماه درآستانه۱۶مردادماه  سالروز تاسیس جهاددانشگاهی همکاران جهادی استان اصفهان، با حضور در گلستان شهدای اصفهان ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای جهاددانشگاهی و انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافع حرم، با آرمان‌های انقلاب اسلامی  وشهدا تجدید عهد و پیمان کردند.

در این مراسم جهادگران جهاددانشگاهی استان و مراکز زیر مجموعه  با حضور بر سر قبور مطهر شهدای جهاددانشگاهی مدفون در گلستان شهدای اصفهان شهید مصطفی نیک نژادی و شهید فرامرز آذری از جهادگران شهید جهاد دانشگاهی استان اصفهان با تقدیم شاخ گل و فاتحه، یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند .

همچنین کارکنان جهاددانشگاهی با حضور در فرهنگسرای پایداری گلستان شهدای اصفهان ضمن بازدید از نمایشگاه دفاع مقدس از روایت گری راویان شهدا پیرامون سیره شهدا بهره مند شدند.

گفتنی است؛ شهید مصطفی نیک نژادی، شهید فرامرز آذری، شهید فرهادی، شهید زریبافان و شهید مقیمی زاده از جهادهای دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و واحد اصفهان تقدیم انقلاب اسلامی شده اند.