۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۴ کد : ۱۱۱۳۹ فرهنگی
  تور یک روزه بازدید از ابنیه تاریخی و تفریحی خمینی شهر  ویژه فراگیران دوره های آموزشی زبان انگلیسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 8 شهریور ماه، تور یک روزه بازدید از ابنیه تاریخی و تفریحی خمینی شهر ویژه فراگیران دوره های آموزشی زبان انگلیسی ویژه فراگیران مرکز آموزش کوتاه مدت شماره 7 توسط معاونت های فرهنگی و آموزشی واحد، با حضور 32 نفر شرکت کننده برگزار شد.
گفتنی است، این تور با هدف مهارت افزایی فراگیران در مکالمه زبان انگلیسی و به منظور آشنایی فراگیران با ابنیه تاریخی و فرهنگی خمینی شهر  برگزار شد و در طول بازدید کلیه توضیحات و معرفی ابنیه توسط مدرسین مرکز آموزش شماره 7، به زبان انگلیسی ارایه شد.
 در این برنامه از خانه تاریخی سرتیپ سدهی ، عصارخانه و مجموعه تفریحی چشمه لادر، بازدید بعمل آمد که مورد استقبال فراگیران قرار گرفت .