کتاب "روش تحقیق در علوم کشاورزی" در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد

۱۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۳ کد : ۱۱۹۴۳ فرهنگی
توسط شعبه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب "روش تحقیق در علوم کشاورزی" منتشر شد.
کتاب "روش تحقیق در علوم کشاورزی" در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات واحد، کتاب "روش تحقیق در علوم کشاورزی" تألیف دکتر مرتضی مبلغی، دکتر سمانه راهب، دکتر سلمان دستان و دکتر ابراهیم حبیبی، وارد بازار نشر شد.

در معرفی این کتاب می‌خوانیم: به‌منظور ارتباط بنیادین دانشگاه‌ها با جریان علمی جهان و تبدیل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به مراکز پژوهش‌های علمی، ضرورت دارد به تحقیقات بیش از پیش توجه گردد. باید به این باور رسید که دانشجو و محقق کشاورزی قادر است با انجام هر تحقیق تازه، چراغی در جهت توسعه و پیشرفت تولیدکنندگان کشور روشن نماید لذا کتاب حاضر با تأکید برای رشته‌های کشاورزی تدوین و مطالبی در چارچوب مسائل و جنبه‌های مختلف تحقیقات کشاورزی، روش‌های تحقیق و آزمایش‌های کشاورزی به رشته تحریر درآمد.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در تابستان 1398 با قیمت 250 هزارریال با شمارگان 1000 نسخه ، 154 صفحه، 14 فصل، در قطع وزیری چاپ و عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل فرمایند.