گردهمایی یک روزه همکاران مراکز آموزشی  جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۲۴۶۷ آموزش و کارآفرینی
گردهمایی یک روزه همکاران مراکز آموزشی  جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
گردهمایی یک روزه همکاران مراکز آموزشی  جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 29 مهرماه، توسط معاونت فرهنگی، معاونت آموزشی و اداره روابط عمومی واحد،گردهمایی یک روزه همکاران مراکز اموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در باغ فرهنگی تفریحی شهدای درچه برگزار شد .

این گردهمایی با هدف برگزاری کارگاه آموزشی، ایجاد فضای مفرح برای همکاران، همچنین جلسه پرسش و پاسخ همکاران با رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد .

گفتنی است؛ ارائه کارگاه آموزشی " مشتری مداری و تکریم ارباب رجوع " توسط دکتر آقا داود دکتری منابع انسانی، انجام ورزش هایی چون تیراندازی ، بسکتبال، فوتبال ، والیبال و بدمینتون، برگزاری جلسه پرسش و پاسخ همکاران بامهندس مرتضی تیموری رییس واحد، اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و صرف ناهار و پذیرایی از برنامه های این گردهمایی یک روزه بود.