سفر زیارتی همکاران جهادگر واحد صنعتی اصفهان به مشهد مقدس

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۲۹۱۴ فرهنگی
دومین سفر زیارتی همکاران جهادگر واحد صنعتی اصفهان به مشهد مقدس، برگزار شد
سفر زیارتی همکاران جهادگر واحد صنعتی اصفهان به مشهد مقدس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در راستای فعالیت های فرهنگی ویژه جهادگران واحد صنعتی اصفهان، معاونت فرهنگی واحد دومین سفر زیارتی مشهد مقدس را برگزارکرد .

این سفر معنوی که تعدادی از همکاران بهمراه خانواده، شرکت داشتند، از روز سه شنبه 13 آبان ماه و همزمان با ایام شهادت امام حسن عسکری (ع) و سالروز امامت حضرت ولی عصر (عج)،  آغاز و شامگاه جمعه17 آبان ماه با عزیمت به شهر اصفهان، پایان یافت .

همکاران شرکت کننده در این اردو روز شهادت امام حسن عسکری (ع) و سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) را در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) سپری نموده و از فیوضات معنوی همجواری با آن حضرت و حضور در نماز جمعه با شکوه مشهد مقدس بهره مند شدند . گفتنی است؛ وسیله ایاب و ذهاب در این اردو قطار و محل اسکان، مهمانسرای جهاد دانشگاهی در نظر گرفته شده بود .