برگزاری کارگاه آموزشی اطفای حریق در واحد صنعتی اصفهان

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۳۱۳۱ تاپ خبر
کارگاه آموزشی اطفای حریق، بصورت تئوری و عملی، در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی اطفای حریق در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 21 بان ماه، کارگاه آموزشی تئوری و عملی اصفای حریق ویژه همکاران واحد برگزار شد .

رییس ایستگاه آتش نشانی دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن بیان تعریفی از تئوری حریق، افزود: بمنظور ایجاد یک حریق باید مثلث اکسیژن، سوخت و حرارت مهیا شود و تا همه این موارد وجود نداشته باشد حریقی هم اتفاق نخواهد افتاد.

رجبی افزود: برای مهار آتش و حریق نیز باید عناصر تشکیل دهنده این مثلث را که موجب حریق شده است از بین برد.

وی روش سرد کردن، خفه کردن و روش جدا سازی مواد سوختنی(سد کردن) را بعنوان روش های اطفای حریق، توضیح داد.

رییس ایستگاه آتش نشانی دانشگاه صنعتی اصفهان، افزود:  خاموش کننده ابزاری است که برای خاموش کردن آتش درمرحله اولیه آتش سوزی و جلوگیری از گسترش آن مورد استفاده قرار می گیرد.

وی، خاموش کننده محتوای آب، خاموش کننده محتوای کف، خاموش کننده محتوای گاز و خاموش کننده محتوای پودر را بعنوان انواع خاموش کننده ها تقسیم بندی کرد.

رجبی در خصوص تجهیزات آتش نشانی، خاموش کننده های مناسب و انواع کپسولهای پودری یا کپسولهای کف ساز، روش استفاده از خاموش کننده ها نیز به صورت عملی توضیحای ارائه نمود.

گفتنی است؛ 40 نفر از همکاران واحد در این کارگاه آموزشی 2 ساعته، با نحوه اطفای حریق بصورت کاربردی وعملی آشنا شده و تعدادی از همکاران به صورت عملی به اطفای حریق پرداختند.

همچنین شرکت کنندگان با حضور در ایستگاه آتش نشانی دانشگاه، با انواع کپسول های اطفای حریق، نحوه شارژ کپسول ها و نحوه تشخیص کپسول های استاندارد و غیر استاندارد و تقلبی، آشنا شدند.