آغازهمکاری دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی و شرکت مبنا توان بهساز

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۳۴۶۱ عمومی
همکاری دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی و شرکت مبنا توان بهساز، آغاز می شود.
آغازهمکاری دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی و شرکت مبنا توان بهساز

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 2 آذر ماه، جلسه بحث و تبادل نظر در مورد ایجاد زمینه های همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی و مدیران شرکت مبنا توان بهساز، با هدف پیاده سازی طرح های اشتغال زا و تجاری سازی ایده های کارآفرینانه در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار شد.

مهندس غلامرضا کرباسی سرپرست مرکز علمی کاربردی واحد، توانمندی های مرکز علمی کاربردی در انجام طرح های کارآفرینانه و اشتغال زا را مطرح و اظهار داشت: دفتر کارآفرینی این مرکز آماده همکاری در حوزه های مختلف مشاوره، آموزش و اجرای ایده های کارآفرینانه با توجه به پشتوانه علمی قدرتمند جهاددانشگاهی می­باشد.

همچنین رضا صیفوری مدیر عامل شرکت مبنا توان بهساز نیز سوابق اجرایی شرکت را از سال 84 تاکنون در زمینه های مختلف بیان و پیشنهاداتی را نیز بمنظور ایجاد اشتغال با پشتوانه علمی و همکاری مرکز علمی کاربردی ارئه نمود.

در پایان این نشست، ابراز امیدواری شد این جلسه مقدمه ای برای انجام فعالیت های مشترک جهاددانشگاهی و شرکت مبنا توان بهساز باشد.

گفتنی است در این نشست مدیر عامل، رئیس هیئت مدیره و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت مبنا توان بهساز، سرپرست و مسئول دفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان حضور داشتند.