مقام اول سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی علمی کاربردی استان اصفهان به " نجف آباد " رسید

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۷ کد : ۱۳۴۶۳ تاپ خبر
تیم نجف آباد موفق به کسب مقام اول سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی علمی کاربردی استان اصفهان شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 28 آبان ماه، سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی علمی کاربردی استان اصفهان با محوریت گام دوم دانشگاه ؛ توسعه کیفی هدفمند و گسترش گفتمان مهارتی به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

مسؤول سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان گفت: در این مسابقات شاهد حضور 20 تیم مناظره کننده از دانشگاه های علمی کاربردی استان اصفهان بودیم  که از این تعداد 10 تیم به مرحله دوم راه یافتند.

ابراهیم کمالی افزود: در مرحله سوم، 5 تیم به عنوان برنده و یک تیم به عنوان بهترین بازنده با یکدیگر به رقابت پرداختند .

وی تصریح کرد: در مرحله نیمه نهایی سه تیم نجف آباد ، شهرداری و تیران به عنوان تیم های برتر و تیم ایران سپهر به عنوان بهترین بازنده مرحله سوم با یکدیگر مناظره کردند و در مرحله نهایی و رقابت بین دو تیم نجف آباد و تیران، تیم نجف آباد، موفق به کسب عنوان برترین تیم این دوره از مسابقات مناظره دانشجویی علمی کاربردی استان اصفهان شد.